A parlagfű elleni közérdekű védekezés elvégzésére keres vállalkozót a kormányhivatal

2024.04.19. 13:04 | Békés Vármegyei Kormányhivatal

A Békés Vármegyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Növény- és Talajvédelmi Osztálya a parlagfű elleni közérdekű védekezés elvégzésére keres vállalkozót.

Kép

A Békés Vármegyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Növény- és Talajvédelmi Osztálya várja azon vállalkozók (egyéni vállalkozó, őstermelő, családi gazdálkodó, gazdasági társaság, egyéb szervezetek) jelentkezését, akik vállalkozási szerződés alapján el tudják látni az Osztály által 2024. évben, a parlagfű ellen elrendelt közérdekű védekezési feladatokat.

A feladat elvégzésének jogszabályi alapja az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény 50.§-a, illetve a parlagfű elleni közérdekű védekezés végrehajtásának, valamint az állami, illetve a közérdekű védekezés költségei megállapításának és igénylésének részletes szabályairól szóló 221/2008. (VIII. 30.) Korm. rendelet.

Több vállalkozó együttesen is tehet ajánlatot.

A feladat teljesítésének időtartama: 2024. június 1. - december 31. között.

Az ajánlatnak a következőket kell tartalmaznia:

1. A vállalkozó adatait: név, cím, adószám, cégjegyzékszám, bankszámlaszám, képviselő neve.

2. A védekezés során használni kívánt gépek felsorolását, főbb műszaki adatait.

3. Az érvényesíteni kívánt – nettó és bruttó árat egyaránt tartalmazó – vállalkozói díjat Ft/m2-re meghatározva (a vállalkozói díj magába kell, hogy foglalja a feladat ellátásával felmerülő valamennyi költséget, beleértve a kiszállással felmerült költségeket).

4. Az ajánlattevő nyilatkozatát arra nézve, hogy

- a székhelyétől számítva mekkora az a legnagyobb távolság, ahol a feladat elvégzését vállalja (km-ben),

- képes-e a közérdekű védekezés elrendelését követően 3 napon belül a védekezést megkezdeni és folyamatosan végezni.

5. A kapcsolattartó nevét és elérhetőségét, amennyiben az más, mint a vállalkozó.


 

Jelentkezési határidő: 2024. május 20.

Ajánlatok benyújtásának helye

Az ajánlatokat személyesen, vagy postai úton, zárt borítékban kell a Békés Vármegyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Növény- és Talajvédelmi Osztálya felé (5600 Békéscsaba, Szabolcs u. 34.) benyújtani.

A borítékra kérjük ráírni: „Ajánlat parlagfű elleni védekezésre”

A Békés Vármegyei Kormányhivatal annak érdekében, hogy a megye teljes területén biztosítani tudja a közérdekű védekezés végrehajtását, az összességében legkedvezőbb ajánlatot tett ajánlattevőkkel köt vállalkozási keretszerződést.

A Békés Vármegyei Kormányhivatal a nyertes ajánlattevőket közvetlenül értesíti.

Bővebb felvilágosítás a Növény- és Talajvédelmi Osztályon (5600 Békéscsaba, Szabolcs u. 34.) személyesen vagy a 66/529-270–es telefonszámon kérhető dr. Bacsa Zoltán osztályvezető vagy Petró Attila növényvédelmi felügyelő munkatársaktól.

Forrás: Békés Vármegyei Kormányhivatal