Áldozatsegítő Szolgálatok

Bűncselekmény áldozata lett? Segítségre van szüksége? Forduljon bizalommal az ország minden pontján elérhető Áldozatsegítő Szolgálatokhoz!

Az Áldozatsegítő Szolgálat olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Az Áldozatsegítő Szolgálat célja, hogy az elszenvedett bűncselekménnyel kapcsolatban felmerült érzelmi, lelki, anyagi és más problémák megoldásához segítséget nyújtson.

https://youtu.be/tg5r0lVkPEc

Áldozatsegítő Szolgálatot minden vármegyei kormányhivatal működtet, e helyszíneken bárki segítséget kérhet.

Ha nincs lehetősége személyesen felkeresni valamely szolgálatot, az ingyenes hívható Áldozatsegítő Vonalon tudnak segíteni Önnek:

+36-80-225-225

Természetesen lehetőség van személyes ügyintézésére is.

https://youtu.be/XBCPKGdt4yw

A Fejér Vármegyei Kormányhivatal Áldozatsegítő Szolgálatának elérhetősége:

Információkat az Áldozatsegítő Szolgálatról az alábbi linkre kattintva talál: https://igazsagugyiinformaciok.kormany.hu/aldozatsegito-szolgalat

Elérhetőségek:
Az Igazságügyi Osztály általános ügyfélfogadási idejében, a hét minden munkanapján fogadjuk az áldozatokat. Az előzetes telefonos egyeztetés egyszerűsíti és gyorsítja az ügyintézést.

8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér u. 1.
Közvetlen telefonszám: +36-22-795-801
E-mail: igazsagugy@fejer.gov.hu

2400 Dunaújváros, Szórád Márton u. 39. (a Dunaújvárosi Járási Hivatal épületében)
Közvetlen telefonszám: +36-25-795-628
E-mail: igazsagugy@fejer.gov.hu

 

Az Áldozatsegítő Szolgálatok mellett - lakóhelytől függetlenül - személyesen is felkereshetik az Igazságügyi Minisztérium által működtetett Áldozatsegítő Központok valamelyikét:

Áldozatsegítő Központok elérhetőségei

További információk az Áldozatsegítő Központ oldalán olvashatók.