Töltse le mobiljára a Kormányablak alkalmazást! Google Play App Store

...

Elismerték az egészségügyi szakdolgozók elhivatott, értékes munkáját

Fejér Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 25. 10:12

Tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Fejér Vármegyei Szakdolgozói Napot a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara területi szervezete. Megköszönte a szakdolgozók áldozatos munkáját dr. Tanárki Gábor, a vármegyei kormányhivatal igazgatója is.

...

Folytatódnak a földárverések

Miniszterelnökség | 2023. szeptember 21. 15:10

Újabb 10 hektár térmértéket meghaladó földrészletek kerülhetnek a gazdákhoz az árverések második ütemében. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdálkodók és a helyi termelők földhöz jutását támogatja.

...

A közfoglalkoztatás értékeit mutatták be Cecén

Fejér Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 20. 14:47

A Fejér Vármegyei Kormányhivatal közfoglalkoztatási kiállítást és vásárt rendezett Cecén, a Belügyminisztérium támogatásával. A rendezvény célja az volt, hogy bemutassák a sárbogárdi és az enyingi járásban működő, értékteremtő közfoglalkoztatást.

...

A főispánoknak partnerként kell az emberek felé fordulniuk

Fejér Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 18. 15:33

Megbeszélést tartott az újonnan kinevezett főispánokkal, a Csongrád-Csanád vármegyei dr. Salgó Lászlóval és a Fejér vármegyei dr. Tanárki Gáborral Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban hétfő reggel – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

...

Hivatásos gondnoki képzés a Fejér Vármegyei Kormányhivatalban

Fejér Vármegyei Kormányhivatal | 2023. augusztus 17. 09:31

A Fejér Vármegyei Kormányhivatalban térítésköteles hivatásos gondnoki képzésre kerül sor. A képzés célja, hogy megfelelő ismereteket nyújtson a gondnokság alá helyezett személyek személyi és vagyoni jogai érdekvédelmének ellátásához. A képzésre elsősorban Fejér vármegyében lakó, tartózkodási hellyel rendelkezők jelentkezését várják, a képzés maximális létszáma 20 fő.

...

Jelentős összegű bírságot szabott ki a kormányhivatal egy iváncsai üzemre

Fejér Vármegyei Kormányhivatal | 2023. augusztus 04. 08:08

Munkavédelmi és kémiai biztonsági jogsértések miatt összesen közel 14 millió forint bírságot szabott ki a Fejér Vármegyei Kormányhivatal egy iváncsai üzemre. A kormányhivatal az ott dolgozók és a környéken élők védelme érdekében a jövőben is rendszeres ellenőrzéseket tart a telephelyen, és ismételt jogsértés esetén a jogszabályok szerint lehetséges legszigorúbb büntetést szabja ki.

...

Folytatódik a Nyári diákmunka program Fejér vármegyében is

Fejér Vármegyei Kormányhivatal | 2023. június 29. 10:58

10 éve töretlen sikerrel hirdeti meg a kormány a Nyári diákmunka programot, amelyre idén nyáron 3,5 milliárd forintos keretösszegre pályázhatnak a jogosultak. Fejér vármegye vonatkozásában összesen 105.270.000 forint a 2023. évi felhasználható keret nagysága, amelyből 800 diák nyári foglalkoztatása valósulhat meg.

...

Fejér vármegyében mindenhol megfelelő a kijelölt fürdővizek minősége

Fejér Vármegyei Kormányhivatal | 2023. június 14. 10:41

A Fejér Vármegyei Kormányhivatal illetékességi területén összesen 15 természetes fürdőhely található: 13 a Velencei-tó partján, 1 a Dunán, Dunaújváros Szalki-szigeti részén, 1 az Ozora Fesztivál helyszínén, az Igar-Dádpusztán található tavon. A közelmúltban végzett vízminőségi mintavételezés eredményei azt mutatják, hogy Fejér vármegyében minden esetben a „megfelelő” kategóriába esik a kijelölt fürdővizek minősége.

...

A második világháború civil áldozataira emlékeztek Kápolnapusztán

Fejér Vármegyei Kormányhivatal | 2023. március 20. 16:02

A II. világháború ártatlan, civil áldozataira, az egykori falu teljes férfi lakosságára emlékeztek Kápolnapusztán. A koszorúzáson részt vett dr. Simon László főispán, dr. Tanárki Gábor, a Fejér Vármegyei Kormányhivatal igazgatója, valamint Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, illetve dr. Molnár Krisztián, a vármegyei közgyűlés elnöke.

...

Miniszteri oklevéllel ismerték el Sárközyné dr. Szabó Piroska munkáját

Fejér Vármegyei Kormányhivatal | 2023. március 16. 14:23

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Sárközyné dr. Szabó Piroska, a Fejér Vármegyei Kormányhivatal főosztályvezetője részére Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.