Töltse le mobiljára a Kormányablak alkalmazást! Google Play App Store

...

Folytatódnak a földárverések

Miniszterelnökség | 2023. szeptember 21. 15:10

Újabb 10 hektár térmértéket meghaladó földrészletek kerülhetnek a gazdákhoz az árverések második ütemében. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdálkodók és a helyi termelők földhöz jutását támogatja.

...

Magyar és külföldi nyugdíjtanácsadással segít a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal

Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 20. 13:35

Idén ősszel is közös tanácsadással segítik a magyar és a külföldi nyugdíjbiztosítási szakemberek az érintetteket Debrecenben. A már megszokott magyar–román nyugdíjtanácsadásra október 19-én kerül sor. Emellett újdonság, hogy október 12-én magyar–német–osztrák tanácsadásra is lesz a kormányhivatalban.

...

Egynapos ügyintézési szünet lesz a debreceni műszaki vizsgálóállomáson

Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal | 2023. augusztus 23. 08:00

Egynapos ügyintézési szünet lesz a debreceni műszaki vizsgálóállomáson

...

Ismét közös ellenőrzésben a kormányhivatal és a rendőrség

Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal | 2023. augusztus 02. 08:11

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság a város területén 2023. július 28-án közlekedésrendészeti akciót szervezett, amelynek végrehajtásában a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya Járműforgalmi Osztályának szakemberei is részt vettek.

...

Ismét elismerésben részesültek kollégáink

Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal | 2023. június 30. 08:42

A Védelmi Igazgatás Napja alkalmából tartotta meg idei ünnepi állománygyűlését a HM Védelmi Igazgatási Főosztály Budapesten, a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban június 27-én.

...

Ismét közös ellenőrzésben a kormányhivatal és a rendőrség

Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal | 2023. június 30. 08:20

A Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal közlekedési hatóságának munkatársai és a hajdúböszörményi egyenruhásokközös ellenőrzést tartottak.

...

Informatikai átállás miatt változik a gépjármű-ügyintézés rendje

Miniszterelnökség | 2023. június 14. 10:47

Megújítja a Belügyminisztérium az országos jármű-nyilvántartási rendszert, ezért 2023. június 16-án, pénteken az ország összes kormányablakában, okmányirodájában és a gépjármű-ügyintézési pontokon informatikai átállás miatt nem lesz lehetőség a gépjárművekkel kapcsolatos ügyek intézésére.

...

Már applikáció is segíti a gazdákat a támogatások felhasználásában

Miniszterelnökség | 2023. június 13. 14:20

A jövőben megkerülhetetlen lesz a támogatást igénylők számára a mobilGAZDA használata. Az applikáció a Magyar Államkincstár mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokhoz kapcsolódó, mobileszközökön működő alkalmazása, amely a gazdálkodók és a Kincstár közti kommunikációt segíti elő.

...

Módosultak a fogyasztóvédelmet érintő jogszabályok

Miniszterelnökség | 2023. február 07. 10:51

A közelmúltban több olyan jogszabály-módosítás történt, amely a fogyasztóvédelem területén támogatja a fogyasztói jogok érvényesülését és érvényesíthetőségét.

...

Digitális, szolgáltató közigazgatást építünk

Miniszterelnökség | 2022. szeptember 01. 08:20

Digitális, szolgáltató közigazgatást építünk - jelentette ki a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára szerdán Székesfehérváron.