Debrecenben járt Dr. Navracsics Tibor miniszter

2024.05.29. 15:49 | Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal

A Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatalban tett látogatása mellett több programon is részt vett a közigazgatási és területfejlesztési miniszter tegnap Debrecenben.

A vármegyei látogatások következő állomásaként érkezett Debrecenbe dr. Navracsics Tibor, akit Rácz Róbert, a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal főispánja fogadott.

Kép

A miniszter elsőként a kormányhivatal járási hivatalvezetőivel és főosztályvezetőivel találkozott, akikkel a kormányhivatal működését és szakmai feladatait érintő témákban folytatott egyeztetést.

Kép

A délután következő programján dr. Navracsics Tibor Hajdú-Bihar országgyűlési képviselőivel, valamint Papp Lászlóval, Debrecen polgármesterével egyeztetett a vármegye eredményeiről és jövőbeni tervekről. Az eseményen részt vett dr. Szabó Tünde, az Észak-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztos is.

Kép
Kép

A debreceni szakmai programok sora egy, a Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara ülésén tartott előadással zárult, ahol a közigazgatási és területfejlesztési miniszter kiemelte: a kormányzat célja a területfejlesztési politika új irányvonalainak megvalósítása az itt élő vállalkozók és a térség polgármestereinek összefogásával és együttműködésével.

Kép

 

Fotók: Gregus Bertalan

 

Forrás: HBVKH