Árvízvédelmi telefonvonal: 06 80/204-240

Ismét elismerésben részesültek kollégáink

2023.06.30. 08:42 | Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal

A Védelmi Igazgatás Napja alkalmából tartotta meg idei ünnepi állománygyűlését a HM Védelmi Igazgatási Főosztály Budapesten, a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban június 27-én.

Dr. Varga Attila Ferenc ezredes, a Honvédelmi Minisztérium Védelmi Igazgatási Főosztályának vezetőjea Védelmi Igazgatás Napja alkalmából Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatát adományozta dr. Ficsor Lászlónak, a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal Hajdúböszörményi Járási Hivatala hivatalvezetőjének. Kollégánk a járási hivatali struktúra kialakítása ótahivatalvezető, és aktívan részt vesz a területi szintű védelmi igazgatási feladatokban. Kormányhivatali munkája mellett kiváló munkakapcsolatot ápol a járás polgármestereivel és a helyi, valamint a területi védelmi igazgatás szereplőivel.

Kép
A kitüntetés átadásának pillanata (jobbról dr. Ficsor László)

A védelmi igazgatási szakfeladatok támogatása érdekében végzett lelkiismeretes, magas színvonalú tevékenységéért oklevelet és emléktárgyat vehetett át másik kollégánk, Vágner Balázs, a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal Balmazújvárosi Járási Hivatala hivatalvezető-helyettese, a helyi védelmi bizottság titkára.

Kép
Vágner Balázs átveszi az elismerést

Az eseményről szóló hivatalos közlemény itt olvasható.

Kollégáinknak ezúton is gratulálunk!

Forrás: HBVKH