Árvízvédelmi telefonvonal: 06 80/204-240

Ismét közös ellenőrzésben a kormányhivatal és a rendőrség

2023.06.30. 08:20 | Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal

A Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal közlekedési hatóságának munkatársai és a hajdúböszörményi egyenruhásokközös ellenőrzést tartottak.

A balesetek megelőzése, a közúti közlekedés biztonságának növelése, valamint a szabályszegők kiszűrése érdekében a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság rendőrei a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya Járműforgalmi Osztályánakszakembereivel közös razziát tartottak 2023. június 27-én Hajdúböszörmény területén. Az akcióban a közlekedési hatóság szakemberei mobil műszaki vizsgaállomással települtek ki.

Kép

Az ellenőrzött járművek közül 4 olyat találtak a kormányhivatal szakemberei, amelyek a jogszabályok értelmében közlekedésre alkalmatlanok voltak, ezért azokat műszaki vizsgára kötelezték. A rendőrök emellett egyéb közlekedési szabálysértés miatt 14 jármű vezetővel szemben intézkedtek.

Kép
Kép

A hatóságok a jogsértések felfedése,valamint azok visszaszorítása érdekében a jövőben is terveznek a vármegye területén hasonló jellegű ellenőrzéseket.

 

Forrás: HBVKH