Több kollégánk is elismeréssel zárta a 2023-as évet

2024.01.02. 08:05 | Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal

A Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal négy munkatársa is elismerésben részesült.

A Belügyminisztérium az idei évben rendhagyó módon díjazta a közfoglalkoztatással kapcsolatos hatósági és koordinációs feladatokban résztvevő, kimagasló szakmai munkát végző kormányhivatali munkatársakat is: Hajdú-Bihar vármegyéből ketten is átvehették az ezért járó minisztériumi elismerést. A közfoglalkoztatási programok megvalósításában végzett kimagasló szakmai munkája elismeréseként Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott Vígh Viola és Rajhóczki László, a Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztály munkatársai.

A Pintér Sándor belügyminiszter által adományozott elismeréseket ünnepélyes keretek között adta át kollégáinknak Réthy Pál, a Belügyminisztérium közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkára.

Kép
Vígh Viola és Rajhóczky László kormánytisztviselő kollégáink
Vígh Viola és Rajhóczky László kormánytisztviselő kollégáink

Pál Judit, aki kormányhivatalunk szociális szakügyintézője, a Magyar Kormánytisztviselői Kar Elnökségének döntése értelmében a „Köz Szolgálatáért” díjat vehette át a közszolgálatban hosszú ideje végzett kiváló szakmai teljesítménye, példaértékű munkája eredményeképpen.

Kép
Pál Judit kollégánk
Pál Judit kollégánk

Hajdu Sándor hivatalvezető kollégánk a Magyar Kormánytisztviselői Kar országos Elnöksége által meghirdetett mininovella-író pályázaton nyerte el a 3. helyezést.

Kép
Hajdu Sándor oklevele
Hajdu Sándor oklevele

Kollégáinknak ezúton is gratulálunk!

Forrás: HBVKH