Újra Csokigyűjtő Akcióban a kormányhivatal

2023.12.08. 14:00 | Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal

A Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal dolgozói közössége 2023-ban is a Csokigyűjtő Akció nemcsak egyik, hanem talán a legnagyobb támogatója.

A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete immáron 13. alkalommal indította útjára a BAGE Csokigyűjtő Akciót, melyhez a számos köznevelési intézmény, közintézmény, államigazgatási szervek és civil szervezetek mellett már médiapartnerek, debreceni és vármegyei cégek is csatlakoztak.

 

A kormányhivatal közössége számára az Adventi időszak közeledte már szinte eggyé vált az Akcióban történő részvétellel, a jótékony célú gyűjtéssel, amihez természetesen Rácz Róbert, a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal főispánja is évről évre csatlakozik.

A kormányhivatal dolgozói a csokoládékat ebben az évben is a munkahelyükön kihelyezett dobozokba gyűjtötték, amiket Buzás Lajos, a BAGE elnöke, az akció főszervezője ma vett át Rácz Róbert főispántól.

 

Az idén összegyűjtött ajándékcsomagok egyenként 3-5 kg édességet, plüssjátékokat, karácsonyi könyveket, kifestőket és színes ceruzákat is rejtenek magukban.

Kép

Buzás Lajos meglátva a korábbi évekhez hasonló, hatalmas mennyiségű összegyűjtött felajánlást, elárulta, hogy ezzel a mennyiséggel a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal idén várhatóan ismét a legnagyobb támogatója lesz az Akciónak. Örömét fejezte ki emellett azért, hogy az egyesület – és ezáltal a megajándékozott gyermekek – számára mennyire fontos, és megnyugtató, hogy minden évben, töretlenül számíthatnak a kormányhivatal dolgozóinak összefogására.

 

A BAGE Karácsony idén sem marad el: a debreceni Attila téri Görögkatolikus Turisztikai Látogató Központban december 22-én 13 órakor kezdődő rendezvényen sok-sok nehéz sorsú gyermek álma teljesül majd. A rendezvénnyel kapcsolatos részletek itt olvashatók.

Forrás: HBVKH