Két kiváló szakembertől búcsúzik a hivatal

2022.07.05. 13:49 | Somogy Vármegyei Kormányhivatal

2022. június 30-án Harasztiáné dr. Süveges Zsuzsanna, a Kormányhivatal igazgatója és Hideg Gyöngyi, az Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály főosztályvezetője – több évtizednyi közigazgatásban eltöltött idő után – elköszöntek a hivataltól.

Kép

Harasztiáné dr. Süveges Zsuzsanna 1999-től dolgozott a Somogy Megyei Kormányhivatal jogelődeinél, majd a hivatalnál, számos területen bizonyítva széleskörű szaktudását. Dolgozott területi referensként, főosztályvezető-helyettesként, majd főosztályvezetőként. A szakmai ranglétrát bejárva vezette a Kaposvári Járási Hivatalt, 2018 óta pedig a Somogy Megyei Kormányhivatal igazgatójaként tevékenykedett.

Hideg Gyöngyi több tíz évnyi közigazgatási tapasztalattal 2011-ben kezdett a Somogy Megyei Kormányhivatalnál dolgozni. Osztályvezetőként kezdte a munkát, majd 2020 óta az Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály főosztályvezetőjeként látta el feladatait.

Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott a két kormánytisztviselőt búcsúztatva kiemelte a magas szintű szakmaiságot, a precizitást és a hosszú évek fáradhatatlan munkáját, és azt az emberi hozzáállást, amivel mindketten a hivatal közösségét erősítették.

A kormánymegbízott az elhivatott szakmai munkája elismeréseként „A KÖZJÓÉRT” emlékplakettet adományozott Harasztiáné dr. Süveges Zsuzsannának és Hideg Gyöngyinek, melyet Vetési Bernadett főigazgatóval közösen adtak át a távozó kollégáknak.

Forrás: Somogy Megyei Kormányhivatal