Töltse le mobiljára a Kormányablak alkalmazást! Google Play App Store

...

Folytatódnak a földárverések

Miniszterelnökség | 2023. szeptember 21. 15:10

Újabb 10 hektár térmértéket meghaladó földrészletek kerülhetnek a gazdákhoz az árverések második ütemében. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdálkodók és a helyi termelők földhöz jutását támogatja.

...

Hatodszor zárt sikerrel a szabolcsi közfoglalkoztatási vásár

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 22. 10:37

Idén hatodik alkalommal rendezte meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal a Közfoglalkoztatási Kiállítást és Vásárt a nyíregyházi Kossuth téren. Idén 70 település mutatta be az értékteremtő közmunkaprogram keretében létrehozott termékeit és szolgáltatásait.

...

Rövidített ügyfélfogadás a nagyecsedi kormányablakban

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 07. 08:15

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Nagyecsed, Árpád utca 32. szám alatti kormányablakban 2023. szeptember 08. napján 11.30 óráig tart az ügyfélfogadás. Az ügyintézés a vármegye további kormányablakaiban folyamatosan biztosított.

...

Rövidített ügyfélfogadás a mátészalkai kormányablakban

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 06. 15:15

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Mátészalka, Kölcsey tér 2. szám alatti kormányablakban 2023. szeptember 08. napján 12:00 óráig tart az ügyfélfogadás. Az ügyintézés a vármegye további kormányablakaiban folyamatosan biztosított.

...

Több mint félmilliárd forintot kerestek idén a fiatalok a Nyári diákmunka program keretében Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal | 2023. augusztus 30. 14:54

A Magyarország kormánya által idén már tíz éve működtetett nyári diákmunkaprogramban az idei évben ismét rekord született, hiszen több mint 4500 fiatal szerezhetett munkatapasztalatot július 1-től augusztus végéig vármegyénkben. A legtöbben, a résztvevők csaknem 85%-a az önkormányzatoknál dolgoztak, irodai munkakörökben, önkormányzati intézményekben, múzeumokban, könyvtárakban, óvodákban segítve a munkát. Nagyon sokan vállaltak munkát a nyári időszakban nagy munkaerőt igénylő két ágazatban, a mezőgazdasággal, valamint a turizmussal és vendéglátással foglalkozó vállalkozásoknál is.

...

Ügyfélfogadás szünetelése a demecseri kormányablakban

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal | 2023. augusztus 09. 13:58

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Demecser, Kétezer-egy tér 1. sz. alatti kormányablakban 2023. augusztus 15. napján (kedden), az ügyfélfogadás technikai okok miatt szünetel.

...

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ szúnyogirtással kapcsolatosan

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal | 2023. június 27. 10:04

Az időjárási viszonyoktól függően Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében is elkezdődik a szúnyogok gyérítése, irtása, hogy csípésükkel ne zavarják a szabadban tartózkodó emberek munkáját, pihenését, nyugalmát, tömeges megjelenésük ne gátolja a szabadban való tartózkodást, valamint, hogy a fertőző betegséget terjesztő egyedek által okozott ártalmak megelőzhetőek legyenek.

...

Informatikai átállás miatt változik a gépjármű-ügyintézés rendje

Miniszterelnökség | 2023. június 14. 10:47

Megújítja a Belügyminisztérium az országos jármű-nyilvántartási rendszert, ezért 2023. június 16-án, pénteken az ország összes kormányablakában, okmányirodájában és a gépjármű-ügyintézési pontokon informatikai átállás miatt nem lesz lehetőség a gépjárművekkel kapcsolatos ügyek intézésére.

...

Már applikáció is segíti a gazdákat a támogatások felhasználásában

Miniszterelnökség | 2023. június 13. 14:20

A jövőben megkerülhetetlen lesz a támogatást igénylők számára a mobilGAZDA használata. Az applikáció a Magyar Államkincstár mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokhoz kapcsolódó, mobileszközökön működő alkalmazása, amely a gazdálkodók és a Kincstár közti kommunikációt segíti elő.

...

Módosultak a fogyasztóvédelmet érintő jogszabályok

Miniszterelnökség | 2023. február 07. 10:51

A közelmúltban több olyan jogszabály-módosítás történt, amely a fogyasztóvédelem területén támogatja a fogyasztói jogok érvényesülését és érvényesíthetőségét.