Sajtóközlemény - Munkáltatói fórumot szervezett a Kisvárdai Járási Hivatal

2024.06.12. 15:45 | Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal

Június 11-én rendezték meg azt a munkáltatói fórumot, amelyen az érdeklődők megismerkedhettek a GINOP Plusz-3.2.1-21-00001 azonosító számú, „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” elnevezésű munkaerőpiaci programmal, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye további hasonló támogatási lehetőségével is.

Kép

A fórumon mintegy harminc cég képviseltette magát. A rendezvényt Bogáti Csaba, a Kisvárdai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának osztályvezetője nyitotta meg, majd a szakfeladatokat végző munkatársak nyújtottak tájékoztatást a munkáltatók számára elérhető támogatási lehetőségekről.

Az eseményneken a foglalkoztatók komplex ismeretanyagot kaphattak valamennyi európai uniós, illetve hazai forrásból megvalósuló támogatási formáról, amely jelenleg elérhető a kormányhivatalokon keresztül. A rendezvény záró szakaszában a megjelentek lehetőséget kaptak a különböző támogatási lehetőségekkel kapcsolatban felmerült kérdések megvitatására és egyeztetésére.

Forrás: Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal