Átadták a sikeres kormányablak-ügyintézői vizsgát tett kormánytisztviselők okleveleit

2024.07.01. 15:25 | Veszprém Vármegyei Kormányhivatal

Ünnepélyes oklevélátadó rendezvényt tartottak ma a veszprémi Megyeháza Lasztovicza-termében, ahol a tavaszi e-learning vizsgát sikeresen teljesítő 26 kormánytisztviselőt köszöntötte a főispán.

Kép

Takács Szabolcs az ünnepségen hangsúlyozta, hogy az állampolgárok elsődlegesen ügyeik intézése során a kormányablak-ügyintézőkkel kerülnek kapcsolatba, ezért az államról kialakított képet és véleményt nagyban meghatározza az ügyintézés színvonala, valamint az általuk tanúsított emberi hozzáállás és viselkedés. Ehhez egyrészt nélkülözhetetlen a naprakész szaktudás, másrészt az a személyiségükből eredő empátia, amellyel hozzáadott értéket tudunk biztosítani az ügyfelek számára. Ezen tényezők együttes megléte által alakítható ki az állampolgárok pozitív értékítélete.
A kormányablakok intézményrendszere kétségkívül az egyik legsikeresebb projektje a magyar állam közigazgatás-fejlesztésének, ezért kulcsfontosságú, hogy az ott dolgozó kollégák szakmai fejlesztése, képzése és lelki egészségének védelme biztosított legyen.
A kormányhivatal vezetője gratulált a képzést sikeresen elvégző kormánytisztviselőknek és további sikereket kívánt munkájukhoz.

Kép
Kép
Forrás: Veszprém Vármegyei Kormányhivatal