Közel hatszáz gyermek karácsonyát teszik szebbé a kormányhivatal munkatársai

2023.12.13. 14:30 | Veszprém Vármegyei Kormányhivatal

Immár hatodik alkalommal szervezett karácsonyi cipősdoboz akciót a Veszprém Vármegyei Kormányhivatal munkatársai körében, hogy karácsonyi meglepetéssel kedveskedjenek a gyermekeknek.

Kép

A kormányhivatal dolgozói előre elkészített, becsomagolt ajándékokat készítettek, hogy azokat tovább adhassák a gyermekek részére.

Kép

Idén összesen csaknem 600 cipősdobozt gyűjtöttek össze kollégáink. Nem állhatnék itt ilyen büszkén, ha nem lennének ilyen munkatársai a Veszprém Vármegyei Kormányhivatalnak, mint amilyenek vannak – mondta Takács Szabolcs. A főispán hozzátette: ismét találkozhatok három olyan szervezet képviselőivel, akik a családsegítés és gyermeknevelés terén hasznos és fontos munkát végeznek. Az elmúlt öt évben mindig nőtt az összegyűjtött csomagok száma, az első évhez képest idén több, mint a dupláját sikerült elérni.
Az összegyűjtött és szépen becsomagolt cipősdobozok, a feldíszített fa és az ünnepi, meghitt hangulat önmagukért beszélnek.
A Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézmény képviseletében az intézmény szakmai vezetője, Kalocsainé Erdélyi Veronika, a Balatonfüredi Szociális Alapszolgáltatási Központ képviseletében Perger Zoltánné, az intézmény vezetője és Szabó-Mészáros Katalin, a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat szakmai egység vezetője, valamint a Zirci Önkormányzati Szolgáltató Központ képviseletében az intézményvezető helyettese, Valler Szilvia veszi át a csomagokat Takács Szabolcs főispántól.
Az intézmények képviselői köszönetüket fejezték ki az összegyűjtött csomagokért, amelyeket a mai napon el is szállítanak és karácsonyig szétosztanak a gyermekek között.
Ahogy közeledik a szeretet ünnepe, mindenki számára előtérbe kerül, hogy adjon másoknak és kifejezze embertársai iránti érzéseit. A társadalmi felelősségvállalás azonban az év minden időszakában fontos, lehetőségeinkhez mérten tegyünk egymásért.

Kép
Kép
Kép
Forrás: Veszprém Vármegyei Kormányhivatal