Töltse le mobiljára a Kormányablak alkalmazást! Google Play App Store

...

Folytatódnak a földárverések

Miniszterelnökség | 2023. szeptember 21. 15:10

Újabb 10 hektár térmértéket meghaladó földrészletek kerülhetnek a gazdákhoz az árverések második ütemében. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdálkodók és a helyi termelők földhöz jutását támogatja.

...

Elindul a Vállalkozó leszek 2023 II. nevű borsodi munkaerőpiaci program

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal | 2023. október 02. 16:23

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal „Vállalkozó leszek 2023 II.” néven munkaerőpiaci programot indít, amellyel álláskeresők nyerhetnek vállalkozóvá válást elősegítő támogatást.

...

Október 3-án szünetel az ügyfélfogadás Göncön

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 25. 15:22

2023. október 3. napján a gönci kormányablakban 8 órától 15 óráig – áramszünet miatt – az ügyfélfogadás szünetel.

...

Október 10-én szünetel az ügyfélfogadás Putnokon

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 19. 12:42

Az MVM hálózatfelújítási munkálatai miatt szünetel az áramszolgáltatás 2023. október 10. napján a putnoki kormányablakban.

...

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében is folytatódik a földértékesítési program

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 15. 13:41

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében 16 településen több mint 600 hektár újabb állami földterület kerülhet a gazdálkodókhoz. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdaságokat és a helyi termelők földhöz juttatását segíti.

...

VII. Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár - Ötven kiállító hetedik alkalommal egyetlen vármegyéből

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 14. 11:14

Ízek, hagyományok, értékek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből. Szeptember 14-15. között, immár hetedik alkalommal rendezik meg a vármegyei közfoglalkoztatási kiállítás és vásár rendezvényt Miskolcon, az Erzsébet téren, ahol vármegyénk valamennyi járása, tájegysége képviselteti magát.

...

Megújul a kormányablak a Csizmadián

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal | 2023. augusztus 31. 16:53

Korszerűbb, megújult kormányablak várja a Csizmadia közbe érkezőket november végétől, Miskolcon. Szeptember 11-én elkezdődnek a felújítási munkálatok, így november 30-áig a Tiszai pályaudvaron, a Vologda és a Kis-Hunyad utcákon működő kormányablakok ügyintézői emelt létszámban várják az ügyfeleket.

...

Minden nap a köz szolgálatában állnak – Átadták a kormányhivatali elismeréseket a Szent István napi ünnepségen

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal | 2023. augusztus 21. 15:34

„Ahogy a Nap felkel és lenyugszik minden nap, úgy kell nekünk is szolgálni, (…) mert az eskünk erre kötelez minket” – fogalmazott köszöntőjében dr. Alakszai Zoltán főispán a Kormányhivatal Szent István napi ünnepségén, ahol elismerték a hivatal legkiválóbb dolgozóinak munkáját. Ők azok, akik „minden nap áldozatos munkájukkal segítik, (…) hogy az állam működjön” – emelte ki Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő az eseményen.

...

Mielőtt fürdőzni indul, olvassa el, mit érdemes tudni vármegyénk természetes fürdőhelyeiről

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal | 2023. augusztus 08. 12:39

A nyári hőségben sokan választják a természetes fürdővizek partjait pihenés, sportolás, hűsölés céljából. Nyaranta számos természetes fürdőhely területén tartanak fesztiválokat, amely szintén növeli a fürdővendégek számát. A szabadvizekben való fürdőzés kockázatainak elkerülése érdekében javasolt a fürdési célra hatóságilag engedélyezett, biztonságos és a közegészségügyi előírásoknak megfelelő, kijelölt természetes fürdőhelyek látogatása, melyek vármegyénkben a következők.

...

Szerda éjfélig másodfokú hőségriasztást adtak ki vármegyénkre

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal | 2023. július 10. 11:12

Megérkezett az igazi nyári kánikula Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyébe is. Az országos tisztifőorvos II. fokú hőségriasztást adott ki 2023. július 10-én (hétfő) 00.00 órától kezdődően 2023. július 12-én (szerda) 24.00 óráig az ország egész területére vonatkozóan.