Csütörtöktől szünetel az Európai Egészségbiztosítási Kártyával kapcsolatos ügyintézés

Csütörtök (2024. október 17.) 17.00 órától hétfő (október 21.) 07.00 óráig karbantartás miatt szünetel az Európai Egészségbiztosítási Kártyával kapcsolatos ügyintézés.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

A kormányhivatali dolgozók gyermekei idén nyáron sem unatkoznak

2024.07.16. 09:46 | Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Területi Védelmi Bizottság ötödik alkalommal szervezte meg a „Biztonságban az Ifjúság Tábor” elnevezésű napközis tábort, ahová a kormányhivatali dolgozók gyermekeit várták.

A program célja, hogy tartalmas időtöltést biztosítson a fiataloknak, bemutassa a veszély-, környezet- és egészségtudatos magatartást, valamint megismertesse a védelmi igazgatás társszerveinek (katasztrófavédelem, rendőrség, egészségügy, honvédség) tevékenységét.

Kép

A táborba a kormányhivatalnál foglalkoztatott szülők 8-14 év közötti gyermekeit várták, akik a délelőttönként tematikus foglalkozásokon vehetnek részt, délután pedig „sportosabb” programok várnak rájuk. A tábor zárásaként akadályversenyre kerül sor a Csanyik-völgyben, mely során a fiatalok a társszervek által működtetett állomásokon adhatnak számot a hét során megszerzett új ismereteikről.

Kép

A 2024. július 15-19. közötti turnusban 44 gyermek vesz részt, öt diák és két felnőtt segítő felügyeletével.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal