Már lehet jelentkezni a tavaszi érettségi vizsgákra

2024.01.31. 13:57 | Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal

2024. február 15-ig lehet beadni a jelentkezési lapokat a 2023/2024. tanév május-júniusi érettségi vizsgáira.

A tavaszi érettségi vizsgákra postai úton tértivevényes küldeményben (postázási cím: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Hatósági és Oktatási Osztály 3525 Miskolc, Városház tér 1), elektronikusan „e-papír” szolgáltatással, személyesen pedig a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály, Hatósági és Oktatási Osztályán (Miskolc, Városháztér 1. B épület 303.szobában) vagy a középiskolákban lehet jelentkezni február 15-ig.

Akik jelenleg rendelkeznek középiskolai tanulói jogviszonnyal (valamely érettségit szervező intézmény tanulói), azok a saját iskolájukban jelentkezhetnek érettségizni. Nekik a jelentkezési lapot az iskola biztosítja.

Az érettségi bizonyítvánnyal rendelkező, vagy a középiskolai tanulmányukat sikeresen befejezett, tanulói jogviszonyban nem álló vizsgázók a jelentkezésüket benyújthatják a középiskolákban, illetve a Kormányhivatalnál közép- és emelt szintű érettségi vizsgára egyaránt. (A középiskolában benyújtott jelentkezés befogadásáról az igazgató dönt.)

Jelentkezési határidő: 2024. február 15.

Bővebb információk: csatolmányban

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal

Letölthető csatolmányok

Dokumentum címke (kategória, típus)
Hirdetmény - oktatási
Dokumentum
Dokumentum admin címke