Töltse le mobiljára a Kormányablak alkalmazást! Google Play App Store

Megújul a kormányablak a Csizmadián

2023.08.31. 16:53 | Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal

Korszerűbb, megújult kormányablak várja a Csizmadia közbe érkezőket november végétől, Miskolcon. Szeptember 11-én elkezdődnek a felújítási munkálatok, így november 30-áig a Tiszai pályaudvaron, a Vologda és a Kis-Hunyad utcákon működő kormányablakok ügyintézői emelt létszámban várják az ügyfeleket.

A kormányablak szeptember 8-át követően zár be, hogy a november 30-áig tartó felújítás után még magasabb színvonalon fogadhassa ügyfeleit. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyors ügyintézést ez idő alatt is biztosítsa. Ennek érdekében Miskolcon, a Tiszai pályaudvaron, a Vologda utca 4. és a Kis-Hunyad utca 9. szám alatt működő kormányablakok – a felújítás idején – emelt ügyintézői létszámmal várják az ügyfeleket.

Jelenleg az érintett ingatlanban működik a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának nyugdíjbiztosítási ügyfélszolgálata is, amely szeptember 11-ével a Mindszent tér 3-ba költözik, és november 30-át követően is ott várja az ügyfeleket.

A felújítással érintett kormányhivatali épületben működött a Hatósági Főosztály Pártfogó Felügyelői és Igazságügyi Osztályának áldozatsegítéssel, jogi segítségnyújtással és mediációval kapcsolatos szakterülete is. Ezek az ügyfélszolgálatok szeptember 11-étől a Vologda utca 1. szám alatti épületben kapnak új helyet, és november 30-a után is itt látják el feladataikat.

December 1-jétől egy korszerűbb, modernebb kormányablak várja a Csizmadiára érkező ügyfeleket!

Az esetlegesen felmerülő kellemetlenségekért elnézést kérünk! Megértésüket köszönjük!

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal