Gondnokképzés indul Nyíregyházán

2024.08.13. 13:47 | Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal

Szeptember 9. és 12. között hivatásos gondnoki képzést tart a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal. Jelentkezési határidő: augusztus 27.

A képzés időtartama 28 óra (amely az írásbeli vizsga 1 órás időtartamát is magába foglalja). A képzés tesztkérdésekből álló írásbeli vizsgával zárul. Az előadásokat Dr. Sátorhegyi Éva pszichiáter és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály munkatársai tartják.

A képzés helye: Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal, Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály, 4400 Nyíregyháza, Hősök tere 5. "C" épület 2. emelet konferencia terem.

A képzés térítésköteles, összege 30.000,- Ft, amely a képzést és a tananyagot tartalmazza.

A képzésen történő részvétel feltétele a pontosan kitöltött jelentkezési lap és a végzettséget igazoló irat (érettségi bizonyítvány vagy diploma) fénymásolatának 2024. augusztus 27. napjáig történő megküldése a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály (4400 Nyíregyháza, Hősök tere 5.) részére, vagy a suller.zoltanne@szabocs.gov.hu e-mail címre. A képzési díj befizetésének módjáról 2024. augusztus 27-ig elektronikus úton tájékoztatjuk a jelentkezőket.

A jelentkezési lapot ide kattintva érhetik el.

Forrás: Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal