Munkavédelmi szakmai nyílt napot tartott a kormányhivatal

2022.05.03. 08:07 | Tolna Vármegyei Kormányhivatal

A Tolna Megyei Kormányhivatal április 27-én megemlékezést és szakmai nyílt napot tartott a Munkában megrokkantak és elhunytak emléknapja alkalmából.

Az egészség, a munkaképesség elvesztése nem pótolható – mondta Dr. Horváth Kálmán, Tolna megye kormánymegbízottja. Az emléknapon Némedi Ágnes főosztályvezető, dr. Nemes Anett osztályvezető, valamint Geisz József munkavédelmi szakügyintéző koszorút helyezett el a munkabalesetben elhunytak és megrokkantak emléktáblájánál.

Kép


A megemlékezést követő szakmai nyílt napot dr. Nemes Anett nyitotta meg. Geisz József, a kormányhivatal munkavédelmi szakügyintézője a gépkezelői jogosítványokkal kapcsolatos jogszabályi változások tárgyában tartott tartalmas előadást a résztvevőknek.

Feri Róbert, a kormányhivatal munkavédelmi szakügyintézője hatósági szemszögből mutatta be a munkáltatói balesetvizsgálat tapasztalatait. A szakember közreműködésével a résztvevők interaktív kvízjátékon tehették próbára munkavédelmi ismereteiket, az első három helyezett ajándékcsomagban részesült.
A szakmai előadásokat követően lehetőség nyílt konzultációra, kérdések feltevésére.

A megtartott rendezvény sikeres volt, a visszajelzések alapján a résztvevők hasznos ismeretekkel gyarapíthatták tudásukat.

Forrás: Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály