Csütörtöktől szünetel az Európai Egészségbiztosítási Kártyával kapcsolatos ügyintézés

Csütörtök (2024. október 17.) 17.00 órától hétfő (október 21.) 07.00 óráig karbantartás miatt szünetel az Európai Egészségbiztosítási Kártyával kapcsolatos ügyintézés.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tolna Vármegye Egészségéért

2024.06.25. 12:30 | Tolna Vármegyei Kormányhivatal

A Tolna Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály a "Tolna Vármegye Egészségéért" programja keretében a vármegye önkormányzatai, polgármesteri hivatalai, jegyzőségei dolgozóit szólítja meg egészségfejlesztő tevékenységével. Ennek keretében a Bonyhádi járás 25 önkormányzata munkatársai részére 2024. június 13-án egészségnapra került sor a Bonyhádi Járási Hivatal épületében.

Az egészségnapon csontsűrűség mérésen, szájüregi szűrésen, vércukormérésen, testösszetétel-analízisen, boka-kar index vizsgálaton, vérnyomásmérésen vehettek részt az érdeklődők, a szűrővizsgálatokról általános tájékoztatást kaptak, egészségi állapot és egészségmagatartás felmérés kérdőívet töltöttek ki. A vizsgálatokat a Bonyhádi Egészségfejlesztési Iroda, a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ és a Népegészségügyi Főosztály munkatársai végezték. Az egészségnap keretében bőrgyógyászati és méhnyak szűrésen is részt vehettek a jelentkezők a Bonyhádi Rendelőintézetben, valamint későbbi időpontban mammográfiás szűrővizsgálatukra kerül sor a Szekszárdi Kórházban.

A programot mind a résztvevők, mind az önkormányzatok, mind a szervezők nagy örömmel fogadták, számítanak a folytatásra a vármegye többi járása önkormányzati dolgozói vonatkozásában is.

Forrás: Tolna Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály