Ismét erősödött a kormányhivatal

2024.01.25. 11:29 | Budapest Főváros Kormányhivatala

A budapestiek továbbra is számíthatnak a Fővárosi Kormányhivatalt jellemző gyors munkavégzésre, ahol 64 új kolléga segíti majd az eddig megszokott magas szakmai színvonalon végzett ügyintézést, megkönnyítve ezzel a mindennapokat.

Több mint ezer államigazgatási feladat- és hatáskörben jár el Budapest Főváros Kormányhivatala 5000-nél is több munkatársa, amely csapat a 2024. január 25-én esküt tett 64 új kollégával tovább erősödött. Ők egyebek mellett a Földhivatali, Nyugdíjbiztosítási, Foglalkoztatási, Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztályokra érkeztek.

Nagy büszkeséggel és örömmel tölt el, hogy Budapest Főváros Kormányhivatalánál összpontosul a legtöbb tudás és hatáskör. Feladatunk a hatékony és ügyfélbarát közigazgatás működtetése az állampolgárok és a vállalkozások részére. Mindezt úgy érhetjük el, ha a hivatástudatunk középpontjában az ember áll, ezáltal partnerségi szellemben fordulunk az ügyfelek felé, tovább tudjuk adni azokat az értékeket, melyeket képviselünk. Arra kérek mindenkit, hogy munkáját felelősségteljesen és alázattal végezze, erősítve ezzel a BFKH által már megszokott magas szakmai színvonalon alapuló munkavégzést – mondta dr. Mészár Erika főigazgató az ünnepélyes eskütételen.

Forrás: BFKH Sajtó