Sikeres vizsga után oklevelet vehettek át munkatársaink

2024.07.24. 13:07 | Budapest Főváros Kormányhivatala

A Fővárosi Kormányhivatal több mint 100 kormányablakban dolgozó munkatársa tett sikeres ügyintézői vizsgát és vehette át oklevelét. Az ilyen és ehhez hasonló folyamatos képzések is nagyban hozzájárulnak a kormányablakokkal szemben támasztott magas ügyfél-elégedettséghez.

Budapest Főváros Kormányhivatala 111 munkatársa tett sikeres vizsgát a kormányablak-ügyintézői képzésen és vehette át oklevelét.

– Köszönöm az ügyintéző munkatársaimnak a magas színvonalon és a szakmai szabályok szerint végzett munkát, amelyet az emberek szolgálatára irányuló hivatástudat szellemében nap mint nap tesznek az országosan is a legtöbb állampolgári ügyintézést lebonyolító budapesti kormányablakokban – mondta az oklevélátadó ünnepségen Mészár Erika. A Fővárosi Kormányhivatal főigazgatója hozzátette: ehhez folyamatos fejlődésre, képzésekre is szükség van, aminek támogatásában a kerületi hivatalvezetőknek is köszönetet mondok. A főigazgató kifejtette, hogy a budapesti kormányablakok munkatársai is nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy országosan is magas az integrált ügyfélszolgálatok iránti állampolgári bizalom és elégedettség. A jövőben is minden fejlesztéssel, minden képzéssel és oktatással is ezt szeretnénk tovább erősíteni – hangsúlyozta.

Forrás: BFKH Sajtó