Töltse le mobiljára a Kormányablak alkalmazást! Google Play App Store

...

Folytatódnak a földárverések

Miniszterelnökség | 2023. szeptember 21. 15:10

Újabb 10 hektár térmértéket meghaladó földrészletek kerülhetnek a gazdákhoz az árverések második ütemében. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdálkodók és a helyi termelők földhöz jutását támogatja.

...

Folytatódik a földértékesítési program Csongrád-Csanád Vármegyében

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 27. 09:41

Csongrád-Csanád vármegyében 10 településen 22 helyrajzi számon nyilvántartott újabb állami földterületek kerülhetnek a gazdálkodókhoz 2023. október 17-19. között, az árverések idei második ütemében. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdaságokat és a helyi termelők földhöz juttatását segíti.

...

Ritka állatot fogadott örökbe a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 25. 16:27

Állatsimogatás, elefánt- és orrszarvúetetés, mentők, rendőrök és tűzoltók is fogadták a kormánytisztviselőket a Szegedi Vadasparkban, szerencsére azonban nem egy rendkívüli esemény közepébe csöppentek a látogatók, hanem a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal családi napján ismerhették meg közelebbről a Vadaspark lakóit és a társszervek életét. Az eseményen gyermekzenekar és bűvész is fellépett, és egy ritkaságnak számító állat örökbefogadása is megtörtént.

...

Mintegy 900 álláskereső támogatása valósult meg a makói önkormányzat és a kormányhivatal együttműködésével

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 21. 16:11

Lezárult a Makói Paktum – Helyi Foglalkoztatási Együttműködések Kialakítása projekt, amelynek célja a térségben élő álláskeresők munkához jutásának elősegítése volt. A 2018-ban elindított projekt révén közel 900 álláskereső támogatása valósult meg 5 év alatt.

...

Tovább nő a civil szervezetek által igényelhető támogatás összege

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 21. 10:08

Civil szervezetek számára szervezett szakmai fórumnak adott otthont a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal. Az egyeztetésen többek között az is kiderült, hogy hárommilliárd forinttal, 11 milliárdról 14 milliárd forintra emelkedett a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) pályázati kerete.

...

A főispánoknak partnerként kell az emberek felé fordulniuk

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 18. 14:25

Megbeszélést tartott az újonnan kinevezett főispánokkal, a Csongrád-Csanád vármegyei dr. Salgó Lászlóval és a Fejér vármegyei dr. Tanárki Gáborral Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban hétfő reggel – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

...

Közeledik a kárenyhítési hozzájárulás befizetésének határideje!

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 07. 13:35

Felhívjuk a kárenyhítési kockázatközösségben tag mezőgazdasági termelők figyelmét arra, hogy 2023. szeptember 15. napjáig beérkezőleg van lehetőség a 2023. évi kárenyhítési hozzájárulás megfizetésének jogszerű teljesítésére.

...

Motivációra mindenkinek szüksége van

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 07. 08:14

Hogyan lehet hátrányból előnyt kovácsolni? – Sportról és motivációról címmel tartott előadást Mocsári Bence parasportoló a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal munkatársainak.

...

Befejeződött a Rákóczi téri kormányablak felújítása

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 05. 10:08

Véget ért a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Rákóczi téri főépületének korszerűsítése, így szeptember 4-étől már teljes kapacitással üzemel a kormányablak.

...

Állami és vármegyei elismerésben is részesültek kollégáink

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal | 2023. augusztus 24. 09:42

Augusztus 20-a alkalmából több Csongrád-Csanád vármegyei kormánytisztviselő is elismerésben részesült a térség közigazgatásában végzett áldozatos munkájáért.