2023 októberében is lesz magyar-román nyugdíjtanácsadó nap

2023.10.04. 09:24 | Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal

Közös tanácsadással segítik a magyar és román szakemberek azokat a személyeket, akik valamilyen jogcímen vagy az egyik vagy mindkét országban jogosultságot szereztek nyugdíjfolyósításra. Az érintetteket ¬2023. október 19-én a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal főépületében (Szeged, Rákóczi tér 1.) várják majd a kormánytisztviselők. 

Kép

Egy nemzetközi megállapodásnak köszönhetően rendezik meg évről évre a magyar-román nyugdíjtanácsadó napokat. Az eseményt minden alkalommal nagy érdeklődés övezi: ezeken a napokon ugyanis lehetőség van személyesen tájékoztatást, tanácsot kérni a két ország nyugdíjbiztosítási szakembereitől, akik készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére.
A tanácsadó napon egy időben lesz jelen a Budapest Főváros Kormányhivatala, a Magyar Államkincstár és a román nyugdíjbiztosítási szerv képviselői, így az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a magyar és a román nyugdíjjogosultság feltételeiről, az ezzel kapcsolatos ügyintézési teendőkről.
MAGYAR-ROMÁN NYUGDÍJTANÁCSADÓ NAP
2023. október 19. (csütörtök)
Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal
6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
9:00 – 16:00 óra között

A tanácsadó napokra az alábbi elérhetőségeken lehet időpontot foglalni:
Telefonszám: + 36 1 270 81 08
Hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00 óra között
Pénteken 8:00 és 13:00 óra között
e-mail cím: konzultacio@allamkincstar.gov.hu
 
Az e-mailen keresztül történő időpont kérést követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot az adatai és az időpont egyeztetése céljából.

Forrás: Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal