Búcsú Budai Lászlótól, a kormányhivatal főosztályvezetőjétől

2022.10.03. 11:14 | Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy kollégánk, Budai László, a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Foglakoztatási Főosztályának vezetője 53 éves korában 2022. október 1-jén tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Kép

Budai László villamosmérnökként diplomázott 1990-ben, melyet személyügyi szakosító oklevéllel egészített ki. 1992 óta dolgozott a közigazgatásban, a Csongrád Megyei Munkaügyi Központjában munkaközvetítő beosztásban kezdte szakmai pályáját. Tizenegy évvel ezelőtt először a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Makói Kirendeltségének vezetőjének nevezték ki. A Csongrád Megyei Kormányhivatalban 2016 januárjától irányította kiváló szakmaisággal és vezetői érzékkel a főosztályt. Harminc éves közigazgatási munkája során alapos szakmai tudással, kiemelkedő precizitással, szorgalommal, hihetetlen munkabírással végezte feladatát. Az évek során számos megyei és országos rendezvényen, projektben bizonyította szakmai tudását. Jelentős közigazgatási tapasztalatát vezetői, kollégái, szakmai partnerei elismerték és tisztelték.

Kiemelkedő szakmai munkáját a Belügyminisztérium is elismerte.

Budai Lászlót a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal saját halottjának tekinti, emlékét a hivatal valamennyi dolgozója tisztelettel megőrzi.

Nincs olyan, hogy jó búcsú. Csak búcsú van. Fájdalom és remény. Az elengedésnek nem az a lényege, hogy még utoljára átadjunk valamit, hanem az, hogy megőrizzünk valamit az eljövendő időkre.

Forrás: Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal