Kormányablakbusz, természet- és fogyasztóvédelmi tanácsadás is várta a Körös-Toroki Napok vendégeit

2023.08.07. 15:44 | Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal

2023-ban augusztus 3-5. között számos családi programmal rendezték meg a Körös-Toroki Napokat Csongrádon. A népszerű fesztiválon a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal munkatársai is részt vettek, akik minden nap 14 és 18 óra között mobil kormányablak ügyintézéssel, természetvédelmi totóval és fogyasztóvédelmi tanácsadással is várták a vendégeket. 


A lejáró személyi okmányok, vezetői engedélyek, útlevelek megújítására is lehetőség volt az augusztus 3-5. között zajló Körös-Toroki Napokon. A rendezvényen ugyanis a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal mobil ügyfélszolgálattal, közismertebb nevén kormányablakbusszal várta az érdeklődőket minden nap 14 és 18 óra között. 

„A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal fontos célkitűzése, hogy a közigazgatást közelebb hozza az állampolgárokhoz, és társadalmi szerepvállalása révén hozzájáruljon ahhoz, hogy könnyebbé, biztonságosabbá tegye az életüket. Ez a szerepvállalás valósul meg akkor is, amikor a vármegye nagyobb fesztiváljaira kitelepülnek a kormányhivatal szolgáltatásai” – mondta el a nyitónapon Dr. Róth Márton főispán. 

A Körös-Toroki Napok megnyitója előtt Tömörkényen és Csanyteleken is fogadott ügyfeleket a Kormányablakbusz, a fesztiválozókkal kiegészülve összesen 38-an keresték fel az ügyfélszolgálatot csütörtöktől szombatig. 

A Körös-Toroki Napok ideje alatt a kormánytisztviselők hulladékgazdálkodási- és természetvédelmi totóval, valamint fogyasztóvédelmi tanácsadással is várták az érdeklődőket.

Forrás: Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal