Pusztaszeren köszöntötték a Kisteleki Járási Hivatal kétszázezredik ügyfelét

2022.09.19. 13:07 | Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal

A Kisteleki járásban az elmúlt hét évben összesen kétszázezren keresték fel a kormányablakot. A jubiláló ügyfelet szeptember 15-én a kormányablakbusz pusztaszeri állomásán köszöntötte dr. Szalai Gabriella járási hivatalvezető és Máté Gábor, a település polgármestere.


A kisteleki kormányablakot túlnyomóan, mint általános kérelembefogadó helyet keresik fel az ügyfelek. Az elmúlt hét évben a nyugdíj, családtámogatási és szociális ügyek mellett a gépjármű, a személyi igazolvány, illetve a lakcímbejelentés volt a leggyakrabban intézett ügykör – hangsúlyozta dr. Szalai Gabriella járási hivatalvezető.

Mint mondta, a kormányablakbusz szolgáltatással pedig a járás kisebb településein élők számára is lehetőség nyílik arra, hogy helyben intézhessék ügyeiket. Az okos jármű alkalmas minden olyan szolgáltatás igénybevételére, amely a kormányablakban is elérhető.

A kormányablakbusz pusztaszeri állomásán Kálmán Zsuzsanna gyermeke ügyében adott be hivatalos papírokat kétszázezredik ügyfélként. A járási hivatalvezető és a település polgármestere virágcsokorral és emléklappal köszöntötte őt.

Forrás: Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal